Om os

Velkommen til KoldingSalsa

Mød nye mennesker og få en sjov og autentisk kultur oplevelse. Lær cubansk salsa af vores inspirerende cubanske undervisere. Kom alene eller med en partner. Der er tale om Drop-in, hvor du kan komme når du har tid og lyst.

NYT for sæson 2014/2015: I forhold til de tidligere begynderhold og letøvet hold, udvides nu med et ekstra hold. Det betyder at vi nu kan tilbyde et hold for de øvede, som har brug for lidt større udfordringer. Læs mere om vores undervisning, niveauet på begynder, letøvet og øvet, tidspunkter, evt. aflysninger og flytninger under Nyheder og Træning

Vi danser hver torsdag på Nicolai-scenen i Skolegade 2, 6000 Kolding (undtaget enkelte aflysninger, hvor undervisningen da er flyttet til Nicolai for Børn – skråt overfor Nicolai Scenen – check hjemmesiden).

Undervisningsplan:

kl. 18.00-18.55 Undervisning for begyndere ved Lisset Castro Verdecia

kl. 18.55-19.05 salsatek/ fri dans

kl. 19.05-20.00 undervisning for letøvede ved Erodys Castillo Borrero

kl. 20.00-20.15 salsatek/ fri dans

kl. 20.15-21.15 Undervisning for øvede ved Erodys Castillo Borrero

kl. 21.15-21.30 Salsatek/ fri dans

Hvad koster det at deltage: Den første time man deltager i – uanset niveau – koster 40 kr for medlemmer og 50 kroner for ikke-medlemmer. Ønsker man at deltage i en eller to timer yderligere, koster dette 10 kr. ekstra pr. time for medlemmer og 20 ekstra pr. time for ikke-medlemmer.

OBS ! – du kan  betale med kontanter eller med  MOBILEPAY.

Vi modtager IKKE  dankort/Visa.

Det er ikke nødvendigt at havde en partner med, da vi som en del af undervisningen skifter partner i løbet af aftenen. Dette sikrer at alle får prøvet figurerne og bevægelserne med forskellige dansepartnere.

VORES FANTASTISKE UNDERVISERE:

Erodys Castillo Borrero og Lisset Castro Verdecia er begge fra Cuba – læs deres profiler på “Vores undervisere