Velkommen til Kolding Salsa

Mød nye mennesker og få en sjov og autentisk kultur oplevelse. Lær cubansk salsa af vores inspirerende cubanske undervisere. Kom alene eller med en partner. Der er tale om Drop-in, hvor du kan komme når du har tid og lyst.

Bemærk: Salsa i Kolding er aflyst resten af året – hold dig orienteret i facebook gruppen om hvornår vi evt. kan starte op igen.

Så vi overholder retningslinjerne for sikker dans i denne trælse corona tid, skal I være opmærksomme på følgende:

– Af hensyn til afstandskrav er deltagerantallet sat til max. 50 deltagere pr. hold, og ikke 100 som tidligere nænt. (Der skal være 4 m2 pr person). Kommer der flere en 50, må vi desværre “lukke” døren. Det håber vi ikke bliver nødvendigt, men skulle det ske, håber vi på forståelse.
– Vi foretrækker MobilePay som betaling.
– Øv, der er ikke fri dans i mellem timerne, desværre.
– Iøvrigt gælder de almindelige corona-retningslinjer i forhold til afstand og god håndhygiejne.

Her i corona perioden er programmet er følgende:
18.00-18.50 – Footwork for begyndere – en blanding af forskellige stilarten, men dog primært med fokus på salsa.
19.00-20.00 – Footwork letøvede – salsa, bachata, chacha, son osv., men også de lidt sværere som fx. Rumba og afro.
20.10-21.10 – Partnerwork for øvede – kræver at man kommer med en partner, som man danser med hele timen – altså ikke noget partner skift.

Enkelte dage er undervisningen flyttet til Junglen (Nicolai for Børn) – skråt overfor Nicolai Scenen. Hold dig i øvrigt opdateret via Kolding Salsa gruppen på Facebook.

Læs mere om vores undervisning, niveauet på begynder, letøvet og øvet under Træning.

Hvad koster det at deltage: Den første time man deltager i – uanset niveau – koster 40 kr for medlemmer og 50 kroner for ikke-medlemmer. Ønsker man at deltage i en eller to timer yderligere, koster dette 10 kr. ekstra pr. time for medlemmer og 20 ekstra pr. time for ikke-medlemmer.

OBS! – Du kan betale med kontanter eller med  MOBILEPAY.