Vores undervisere

Erodys Castillo Borrero

Erodys har taget sin danse uddannelse på Cuba, og har mere end 25 års erfaring gennem såvel uddannelse, arbejde som danser og underviser inden for følgende områder: Salsa, Rueda de Casino, Son, ChaChaCha, Rumba, Afro og Reggaeton.
Hans største forcer som underviser er, ud over den store erfaring, at han er meget positiv, humoristisk og pædagogisk i sin måde at undervise på.

Erodys brænder for dansen og lægger meget energi og engagement i undervisningen, så eleverne får den bedste oplevelse hver gang. Hans store erfaring gør, at han er god til, at indrette sin undervisning efter de enkelte elever, deres indlæringsevner og deres forskellige niveauer.

Erodys vandt de Nordiske mesterskaber i cubansk salsa i 2009 og året efter i 2010, blev det til en flot 2.plads til Europamesterskaberne.

DSC_9642

Lisset Castro Verdecia

Lisset er uddannet danser og danselærer fra Cuba. Hun har mange års erfaring indenfor områderne Cubansk Salsa, Son, cha-cha-cha, Rumba og Afro, både som aktiv danser og danselærer.

Som danser er Lisset meget feminin og stilfuld hvilket også kommer til udtryk i hendes undervisning. Hun er kendt for en meget positiv, pædagogisk og energisk undervisning.

Lisset er desværre sygemeldt for tiden med en dårlig ryg. Indtil Lisset er klar igen, vil der være andre dygtige undervisere som på skift tager sig af begynderundervisningen.

20141024-DSC_326815CR